Webs Locals

Agenda de Santa Coloma [+]

Avui és: 23-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Últims articles

Participa en la campanya pel 8 de març de Dones en Xarxa amb posts i imatges

Com en anys anteriors, Dones en Xarxa organitza, durant el mes de març, una campanya per a celebrar el Dia Internacional de les Dones. Participa enviant un post o una imatge!

Gramamás, xarxa de suport per a mares lactants de Santa Coloma

Gramamás és una xarxa de suport per a mares lactants de Santa Coloma de Gramenet que ofereix assessorament sobre la base de la "criança amb aferrament".

El documental "Pluja del Nord" s’estrena a la Biblioteca Singuerlín

Dins dels actes de les Jornades de les Dones 2012, la Biblioteca Singuerlín estrena el documental Pluja del Nord, de Leonor Miró, sobre la lluita de les dones marroquines per la independència del seu país als anys 50.

La igualtat de gènere

Núria Parlon Gil és alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet
L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, recorda els reptes pendents per tal d’assolir la igualtat entre dones i homes, i ens convida a participar en els actes commemoratius del Dia Internacional de les Dones.

Les Jornades de les Dones 2012 reivindiquen l’esforç comú per la igualtat de gènere

L’Ajuntament i el Consell de Dones de Santa Coloma de Gramenet organitzen diversos actes i activitats per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Les dones creen el 67,3% dels comerços

L’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI) de Santa Coloma de Gramenet va acollir la presentació de l’estudi La situació de les dones al comerç, a càrrec d’Anna Mercadé.

El XII Còctels & Blocs acull a Pilar Roch, Business Development Manager de Womenalia

Pilar Roch, Business Development Manager de la xarxa social professional per a dones Womenalia serà la convidada del XII Còctels & Blocs de Dones en Xarxa.

Rosa Agenjo presenta a Can Sisteré l’exposició "Cadis"

La pintora Rosa Agenjo presenta, al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré, l’exposició Cadis amb motiu del Dia d’Andalusia d’enguany.

Irene Torrecillas: "A un esplai es tenen vivències diferents a les de l’escola o casa"

El Tot Digital entrevista a Irene Torrecillas, membre del Grup Infantil del Centre Excursionista Puigcastellar (GICEP) de Santa Coloma de Gramenet.

El colomenc Samuel Aranda, guanyador del premi World Press Photo 2011

El fotògraf colomenc Samuel Aranda ha estat el guanyador del prestigiós premi de fotoperiodisme World Press Photo 2011, amb la imatge d’una dona amb vel que sosté un familiar ferit durant les revoltes del Iemen.

Anna Genís: "A Internet, estem a l’era dels continguts"

Anna Genís, especialista en social media i reputació online, fou la convidada de l’onzè Còctels & Blocs de Dones en Xarxa. Va parlar de dones i Internet.

La desconeguda dona xinesa

Aquest article, de Raquel Piqueras, ha rebut ex aequo el 1er premi ADPC de Periodisme no Sexista per a Estudiants de Ciències de la Comunicació. Menciona el barri del Fondo de Santa Coloma de Gramenet.

L’experta en social media, Anna Genís, serà la convidada del XI Còctels & Blocs

Anna Genís, experta en social media i reputació online, serà la convidada del XI Còctels & Blocs de Dones en Xarxa. El dijous, 9 de febrer, a les 19 hores, a Barcelona.

Dones en Xarxa estrena pàgina de Facebook

Si vols rebre tota l’actualitat informativa relacionada amb les dones, amés de novetats sobre la nostra associació i els seus projectes, al teu newsfeed de Facebook, prem el botó M’agrada de la nostra pàgina.

El Grup de Dones Onze de Novembre rep un homenatge amb motiu del seu 25è aniversari

La Generalitat reconeix la tasca del Grup de Dones Onze de Novembre. Aquesta entitat del barri de les Oliveres ofereix a les colomenques formació i activitats en diversos àmbits.

Núria Parlon, vicepresidenta de la Comissió de Cooperació de la FEMP

L’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, ha estat designada vicepresidenta de la Comissió de Cooperació al Desenvolupament de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

Joana Sánchez: "Tinc passió d’emprenedora a Internet i en l’economia digital"

L’economista Joana Sánchez va parlar d’emprenedoria, Internet i xarxes socials durant el primer Còctels & Blocs de 2012. 15 dones ens van acompanyar.

Santako Mola entrevista a Lourdes Muñoz, presidenta de Dones en Xarxa

En aquesta entrevista realitzada per Santako Mola, la presidenta de Dones en Xarxa, Lourdes Muñoz, parla dels projectes de la nostra associació i del feminisme actual.

Santa Coloma ret homenatge a l’escriptora Montserrat Roig

L’Auditori Can Roig i Torres va acollir l’homenatge que Santa Coloma va retre a la periodista i escriptora Montserrat Roig, compromesa amb la justícia social i el feminisme, en el 20è. aniversari de la seva mort.

La soprano colomenca Patricia Rojas participa al disc "¿Qué como estoy?"

¿Qué como estoy? és el sisè disc del cantautor santadrianenc Pedro de la Prada. La colomenca Patricia Rojas és soprano i l’acompanya. Els beneficis de la venda del disc seran destinats a l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC).
En col.laboració amb: