Webs Locals

Agenda de Santa Coloma [+]

Avui és: 22-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Últims articles

"Amb nom de dona", Calendari de les Dones del 2012

El proper 20 de desembre es presenta el Calendari de les Dones del 2012, que porta per títol Amb nom de dona, i vol reconèixer aquelles figures femenines que han transcendit a Santa Coloma.

Lliurats els premis del festival de vídeos i fotos Femitic

Ahir, 1 de desembre, va tenir lloc la gala de lliurament de premis de la tercera edició del festival de vídeos i fotos realitzats per dones Femitic. Alexandra Meyer, Paula Girart, Arantxa Morán i Tatiana Bonastre van ser les guanyadores.

Dia contra la Violència vers les Dones a Santa Coloma

Entitats de dones de Santa Coloma de Gramenet, amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitzen diversos actes per a commemorar el Dia Internacional contra la Violència vers les Dones.

S’apropa la gala de lliurament de premis de Femitic 2011

40 finalistes esperen ansioses saber qui s’emportarà els 4 grans premis. Les guanyadores seran anunciades a la gala que es celebrarà el proper 1 de desembre, a l’Auditori Teresa Pàmies (Barcelona).

Trobada de professionals per tractar l’abordatge de la violència de gènere

L’objectiu de la trobada era compartir i reflexionar sobre el procés de detecció, atenció i recuperació de les dones que pateixen violència de gènere.

Diverses dones guardonades a la XII edició dels Premis Climent Mur

El Teatre Sagarra de Santa Coloma va acollir la cerimònia de lliurament dels Premis Climent Mur, que van distingir 9 persones per la seva contribució a un món més solidari i humà, entre elles, 5 dones.

Saray Pavón: "La poesia és despullar-se en paraules"

L’artista multidisciplinar Saray Pavón fou la convidada del IX Còctels & Blocs de Dones en Xarxa. Enfront de diversos admiradors i admiradores, ens va presentar el seu últim llibre de poesia, Esferas.

El jurat de Femitic es reuneix per decidir les guanyadores del concurs

El passat 9 de novembre es va reunir el jurat d’experts i expertes de l’edició de Femitic d’enguany per deliberar i decidir quines seran les guanyadores del concurs.

Anna Lizaran i Alícia Pérez interpreten "Dues dones que ballen" al Teatre Sagarra

La gran dama del teatre, Anna Lizaran, i Alícia Pérez trepitjaran l’escenari del Teatre Sagarra amb l’obra Dues dones que ballen, de Josep Mª Benet i Jornet, dirigida per Xavier Albertí.

Vídeos i fotos finalistes de l’edició 2011 de Femitic

Els i les internautes ja han escollit, a través dels seus vots, els vídeos i les fotos finalistes de l’edició 2011 del festival Femitic. El Jurat decidirà ara les guanyadores, que es donaran a conèixer durant la gala de lliurament dels premis de l’1 de desembre.

2152 persones participen a la cursa contra el càncer

2152 persones participen a la vuitena Cursa Popular Córrer per una causa justa, acte central de la Jornada de Sensibilització Social contra el Càncer.

Saray Pavón presentarà el seu llibre de poesia durant el IX Còctels & Blocs

Saray Pavón és blocaire, jurat de Femitic, poeta i il·lustradora. El IX Còctels & Blocs tindrà lloc el dijous, 10 de novembre, a les 19h, a la Cocteleria Milano de Barcelona.

L’1 de desembre es lliuraran els premis del Femitic 2011

La cerimònia de lliurament de premis de Femitic tindrà lloc el dijous, 1 de desembre de 2011, a les 19 hores, a l’Auditori Teresa Pàmies del Centre Cívic Urgell (Barcelona).

Mar Juan: "La innovació està liderada per les dones"

Mar Juan va parlar d’agricultura, informàtica i dones a la VIII edició del ja tradicional Còctels & Blocs que organitza Dones en Xarxa.

II Jornada sobre violència: "Com tractem la violència de gènere"

La Fundació Hospital de l’Esperit Sant, en col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Coloma i altres institucions, organitzen una jornada per tractar el tema de la violència de gènere.

La colomenca Belén Carmona, co-guionista del film "La Estrella"

El barri de les Oliveres de Santa Coloma és el plató de rodatge del film La Estrella. La colomenca Belén Carmona és la co-guionista de la pel·lícula.

Santa Coloma correrà per la lluita contra el càncer

El 16 d’octubre es celebra la VIII Cursa per la Vida, acte central de la jornada de sensibilització en la lluita contra el càncer que tindrà lloc a Santa Coloma.

Femitic: comença la fase de votacions populars

Avui, 3 d’octubre, comença la segona fase de Femitic: la de votacions populars. Sereu vosaltres, els i les internautes, qui decidireu els 10 millors vídeos i fotos de cada categoria a través dels vostres vots.

Mar Juan parlarà d’agricultura i tecnologia al VIII Còctels & Blocs

Mar Juan és tècnica informàtica i treballa al Departament d’Agricultura de la Generalitat. El Còctels & Blocs tindrà lloc el 13 d’octubre, a partir de les 19 hores, a la Cocteleria Milano de Barcelona.

L’artista Laura Lasheras exposa a Can Sisteré

La jove artista Laura Lasheras presenta l’exposició El Jardín Doméstico al Centre d’Art de Can Sisteré. Es pot veure fins el 9 d’octubre.
En col.laboració amb: