Webs Locals

Agenda de Santa Coloma [+]

Avui és: 22-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Convocatoria destacada

Últims articles

Esther Vivas participa a la jornada "Sobirania alimentària des de la perspectiva de gènere"

La colomenca va dinamitzar un taller sobre com els hàbits socials moderns vulneren el dret dels pobles a la sobirania alimentària durant la jornada celebrada a Donostia.

Ángeles Peláez: "La participació de les dones és imprescindible per sortir de la crisi"

Dones en Xarxa entrevista a la novena Tinenta d’Alcaldessa i Regidora de Polítiques d’Igualtat, Salut i Consum de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, Ángeles Peláez.

Per Sant Jordi, la Fundació Amics de la Gent Gran engega la campanya "Roses contra l’oblit"

Coincidint amb la festivitat de Sant Jordi, la Fundació Amics de la Gent Gran posa en marxa la campanya Roses contra l’oblit per sensibilitzar la ciutadania sobre les conseqüències de la soledat i l’aïllament social que pateixen 150.000 persones grans a Catalunya.

Núria Parlon: "Treballem per garantir la cohesió social i incentivar l’economia"

El Punt entrevista a l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon. Parla, entre altres coses, de la seva lluita per recuperar el crèdit de la institució.

Rosaura Alastruey: "La xarxa és un espai ideal per visibilitzar el talent femení i els projectes d’innovació"

Una trentena de dones ens van acompanyar en el IV Còctels & Blocs de Dones en Xarxa. L’experta en networking, Rosaura Alastruey, fou la convidada d’excepció.

Reclamem que El Mundo faci fora a Sostres, volem mitjans lliures d’apologia de la violència de gènere

Els mitjans de comunicació no han de facilitar espais per fer d’altaveus de persones que, de forma reiterada, promouen l’apologia de la violencia de gènere.

Alejandra Araiza i Esther Vivas participen a la conferència "Dones i revoltes"

Araiza va parlar sobre el paper de les dones en la rebel·lió zapatista, i Vivas va analitzar l’impacte de les polítiques agroindustrials en les dones, en un acte emmarcat dins les celebracions del Dia Internacional de les Dones d’enguany.

Qualitat educativa des de la infància

Núria Parlon Gil és alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet
Amb l’obertura de La Sargantana i L’Ànec, Santa Coloma compta ja amb sis escoles públiques que acullen nens i nenes d’entre zero i tres anys. L’educació és una prioritat del govern, que pretèn també ajudar a la conciliació de la vida laboral i familiar.

El projecte colomenc "Que te CRAE’s" guardonat en uns premis de promoció de la igualtat d’oportunitats

L’Ajuntament de Santa Coloma ha estat guardonat en la 2ª Edició del Premi Candi Villafañe de projectes per a la promoció d’igualtat d’oportunitats i la no discriminació pel projecte Que te CRAE’s adreçat a joves adolescents.

Campanya: "Desfalca els estereotips"

L’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació presenta la seva campanya anual de sensibilització que, enguany, té per lema Per una representació més diversa: MÉS creativitat i MENYS estereotips.

Nou èxit de l’atleta colomenca Jennifer Nevado

La colomenca Jennifer Nevado va aconseguir un meritori tercer lloc en el Campionat d’Espanya celebrat a Toledo el passat cap de setmana.

L’educació i el compromís dels professionals, claus per eradicar el sexisme als mitjans

El passat 21 de març va tenir lloc la presentació de la campanya de l’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació, que enguany porta per títol Desfalca els estereotips, i la taula rodona Sexisme i estereotips de gènere als mitjans: què podem fer des de l’àmbit local?.

Japó, potser no tan lluny

Sandra Campañón Gutiérrez escriu a La que faltava!
És el mes de març i una aprofita per a fer sentir encara més les reivindicacions de les dones. Però hi ha una preocupació que no em puc treure del cap: el terratrèmol del Japó, que ja qualifiquen com la pitjor catàstrofe desprès de la II Segona Guerra Mundial.

Santa Coloma forma dones per combatre la violència masclista des dels barris

Associacions de veïns de Santa Coloma de Gramenet estan formant dones per atendre víctimes de maltractaments des de les entitats veïnals i de barri, mitjançant el curs Mediadors socials contra la violència masclista.

Flor Mª Torres i Jaida Zo’obi parlen de la lluita de la dona a Colombia i Israel

L’acte, durant el qual també es va projectar el documental Treballadores, va estar organitzat per CCOO del Barcelonès Nord. L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlón, va fer la cloenda.

Simona Levi: "La xarxa neutral és una xarxa no intervinguda"

Quasi una vintena de dones ens van acompanyar en el III Còctels & Blocs de Dones en Xarxa. L’artista i activista Simona Levi fou la convidada d’excepció.

Dones en Xarxa estrena aplicació per a mòbils

L’acte de presentació de l’app tindrà lloc el proper dijous, 24 de març, a les 19 hores, al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, i comptarà amb la presència de la blocaire experta en TICs Dolors Reig.

8 de març, Dia Internacional de les Dones

La igualtat de dones i homes, un camí de progrés és el títol del manifest que han elaborat conjuntament l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona i la Federació de Municipis de Catalunya.

Carme Sánchez: "Les dones hem de superar la bretxa digital de gènere i aconseguir la e-igualtat"

Usos del temps, La ciutat on vull viure, Noves masculinitats, Noves tecnologies, i Malalties que no deixen viure, eixos temàtics del segon i últim dia del II Congrés de Dones del Barcelonès Nord.

Amelia Valcárcel: "La mesura de la llibertat d’una societat és la llibertat que tinguin les seves dones"

El Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet ha estat l’escenari de l’acte inaugural del II Congrés de Dones del Barcelonès Nord i de la conferència Dones, ciutadania i valors, a càrrec de la catedràtica en Filosofia Moral i Política Amelia Valcárcel.
En col.laboració amb: