Webs Locals

Agenda de Santa Perpètua de Mogoda [+]

Avui és: 20-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Blocaires : Santa Perpètua de Mogoda

PARAULES CLAU

Últims articles

Obertes les inscripcions per al taller de videocreació per a joves que organitza la Regidoria d’Igualtat

La Regidoria d’Igualtat Dona-Home ha obert aquest dilluns 22 d’octubre el període d’inscripció per al taller de videocreació per a nois i noies. Els joves que participin realitzaran amb els seus telèfons mòbils, un vídeo conjunt amb el qual es pretén fer èmfasi en les actituds que milloren les relacions entre iguals.

Celebra el 8 de Març amb Dones en Xarxa

Com en anys anteriors, Dones en Xarxa organitza, durant el mes de març, una campanya per a celebrar el Dia Internacional de les Dones. Participa enviant un post o una imatge!

8 de Març a Santa Perpètua de Mogoda

Us presentem les activitats organitzades per l’Ajuntament amb motiu del 8 de Març.

Dones en Xarxa estrena pàgina de Facebook

Si vols rebre tota l’actualitat informativa relacionada amb les dones, amés de novetats sobre la nostra associació i els seus projectes, al teu newsfeed de Facebook, prem el botó M’agrada de la nostra pàgina.

Es crea la seu electrònica al web de l’Ajuntament

Aquesta seguretat extra que incorpora la ’Seu electrònica’ del web es basa en mecanismes de certificació proveïts per l’Agència Catalana de Certificació.

Lliurament de Premis Femitic 2011

Ahir es va celebrar el lliurament de premis Femitic convocats per dones en xarxa. En una cerimònia àgil, es va combinar com mai xarxa (fer xarxa) i art en fotografia i vídeo. El reconeixement a les participants, a les guanyadores i la convicció que la confluència entre internet i dones pot fer una societat i un món més just són els eixos de Femitic que ahir es van evidenciar amb claredat.

L’1 de desembre es lliuraran els premis del Femitic 2011

La cerimònia de lliurament de premis de Femitic tindrà lloc el dijous, 1 de desembre de 2011, a les 19 hores, a l’Auditori Teresa Pàmies del Centre Cívic Urgell (Barcelona).

Escola de Ciutadania per evitar situacions de discriminació i de desigualtats de gènere

La programació inclou una conferència a càrrec de l’escriptora Najat El Hachmi, un taller de contes del món i un videofòrum amb la projecció d’un documental.

Participa a Femitic i guanya una tableta digital

Només cal enviar un vídeo i/o una fotografia a Femitic abans del 30 de juny, data en què es realitzarà el sorteig. Quants més vídeos i/o fotografies enviïs, més possibilitats tindràs de guanyar!

Femitic impulsa la tercera edició

Recordem que, en aquesta ocasió, els treballs es podran presentar en dos formats diferents, vídeo i fotografia, i que hem incorporat la categoria d’àmbit laboral a la pre-existent sobre tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

L’Informatiu de Santa Perpètua ha rebut el premi Arrel com a millor publicació municipal

Premis de Comunicació Local de la Diputació de Barcelona
L’Informatiu va competir amb altres 29 butlletins municipals i l’any passat ja va quedar finalista.

L’Equip de Govern convoca xerrades als barris

L’equip de govern de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda organitzarà noves trobades amb el veïnat amb l’objectiu d’explicar l’acció de govern realitzada durant la legislatura i els nous projectes que es portaran a terme durant aquest any. La primera reunió tindrà lloc el dijous 20 de gener al Centre Cívic El Vapor a partir de les 20 hores.

Èxit de la segona trobada de Cooperació empresarial GETTING-CONTACTS

Un total de 110 assistents, representant a 92 empreses, van assistir a la segona jornada de Cooperació Empresarial Getting-Contacts

I Còctel & Blocs

Trobada de dones de la xarxa el proper 13 de gener a les 19h
Després de dos anys de bona acollida del Beers & Blogs, la nostra associació posa en marxa l’any 2011 el Còctels & Blocs.

Obret al públic el saló de la Infància i la Joventut

El Saló de la Infància i la Joventut tornarà a protagonitzar les vacances de la majoria d’infants i joves de Santa Perpètua, d’entre 1 i 18 anys, durant el Nadal

LA GRANJA ESPAI CULTURAL ACOLLIRÀ L’EXPOSICIÓ ’QUAN PLOVIEN BOMBES’

El Centre de Recerques i Estudis Mogoda (CREM) i el Memorial Democràtic organitzen l’exposició Quan plovien bombes. Els bombardeigs i la ciutat de Barcelona durant la Guerra Civil. La mostra s’inaugurarà el divendres 15 d’octubre, a les 19.30 hores, a l’Espai 3 de La Granja i es podrà visitar fins al 28 de novembre.

Acte de lliurament de premis de Femitic 2010

27 d’octubre, 19 hores, Espai Francesca Bonnemaison
Durant aquesta cerimònia es farà públic el nom de les dues guanyadores del concurs, 1er i 2on premi, que rebran una dotació econòmica de 5000 i 2000 euros respectivament.

El sistema de votacions de Femitic, explicat pas a pas

Aquesta és una guia que explica tots els passos que s’han de seguir per poder votar el teu vídeo preferit a Femitic.

Els 3 motius d’Eva Peruga per participar a Femitic

La Defensora de la Igualtat de El Periódico de Catalunya, Eva Peruga, anima les dones a participar a Femitic, un concurs de vídeos impulsat per Dones en Xarxa.
En col.laboració amb: