Webs Locals

Agenda de Sitges [+]

Avui és: 21-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Últims articles

Comença el segon curs d’alfabetització digital inclòs en el programa Connecta’t

El segon mòdul del programa Connecta’t 2012 d’alfabetització digital, "Eines per a la recerca de feina", va començar ahir dimecres als CIES Nivell 10 amb 10 alumnes. El curs finalitzarà el 5 de novembre, tot i que ja s’han concertat dues convocatòries més del curs, una al novembre i la segona al desembre.

Laura Palmés Bistagne: "Darrere de les palmeres de Sant Sebastià"

El seu llibre escrit a la platja de Sant Sebastià de Sitges, Darrera les palmeres (1995), va inspirar el film d’Amenabar, Mar adentro, sobre la vida de Ramón Sampedro i que va reobrir el debat a l’entorn de l’eutanàsia.

Triatló Sprint de Manresa

Nuri Lozada del Club Natació Sitges, va acosneguir la 3a posició en la categoria Veterana 1 del Triatló Sprint de Manresa (750m de natació, 20km de ciclisme i 5km d’atletisme) celebrat el passat diumenge a la capital del Bages.

Speednetworking organitzat per CIE i SER Penedès-Garraf

Cie Barcelona ha estat en aquesta edició de juny de 2011 a Sitges de la mà d’una gran partner de convocatòria com la CADENA SER, amb la que junts han creat un gran ambient d’intercanvi comercial per als empresaris de la zona.

Laura i Marta Capdevila revaliden el títol nacional femení del 29er

Les regatistes del RCNT van finalitzar el Campionat d’Espanya en la novena posició.

Escalfant motors pel Femitic 2011

La tercera edició del festival de vídeos realitzats per dones, que compta amb nombroses novetats, es presentarà el dijous, 9 de juny, a les 19 hores, a la Cocteleria Milano de Barcelona.

La SEMCC concedeix el "Premi Doctor Benaprès" en la seva categoria d’honor a la Dra Blasco Marhuenda

La SEMCC i l’Ajuntament de Sitges atorguen el “Premi Doctor Benaprès” en Categoria d’Honor, a Maria A. Blasco Marhuenda, doctora en Biologia Molecular per la Universitat Autònoma de Madrid.

Les sitgetanes assistents als tallers de Dones en xarxa reben els seus diplomes

Dimecres dia 4 de maig es va dur a terme el lliurament de diplomes a Sitges. Un munt de dones amb ganes d’aprendre encara més sobre les TIC, van ser les protagonistes d’aquest esdeveniment.

La pintora sitgetana Núria Bartés tanca el cicle "Entre Dones"

Sessió especial de cloenda del cicle “Entre Dones” a la Galeria Àgora 3 el passat dijous dia 28 amb una gran participació de persones.

Cicle “Entre Dones” dones, pintura i creativitat, exhibició en directe

La pintora sitgetana Núria Bartés ens mostrarà amb una pintura en directe com les dones podem potenciar la nostra creativitat. Comptarem amb l’assistència de la Regidora Mercè Espada i del President del Retiro Antoni Sella.

La representació de les dones en la societat actual

La regidoria per a la igualtat de Gènere organitza la sessió oberta al públic i cloenda del curs "Les dones en la història".

El valor de les dones a través de la lectura: "Clarissa Pinkola"

Dones que corren amb llops centra les reflexions del Cicle Entre Dones, celebrat el passat dijous a El Retiro.

El voluntariat centrarà les activitats de la 6ª Setmana d’Europa al Garraf

El Consell Comarcal del Garraf i els sis ajuntaments de la comarca organitzen durant el mes de maig diverses xerrades, concerts, festes infantils i activitats formatives en el marc de la 6ª Setmana d’Europa al Garraf.

Cicle Entre Dones: "Les dones que corren amb els llops"

La Regidoria per a la Igualtat de Gènere i la Societat Recreativa “El Retiro” organitzen el Cicle “Entre Dones” Conferència sobre el llibre de Clarissa Pínkola.

Èxit de participació al sopar d’aniversari del Sitges Dona a l’Hotel Estela

Un centenar de sitgetanes assisteixen a la celebració del cinquè aniversari del centre Sitges Dona

China Blue. La nova proposta del Cinefòrum

El documental mostra la situació que es viu en les fàbriques tèxtils i les condicions humanes amb les que estan els treballadors.

Primera mastectomia amb reconstrucció immediata al Garraf

La Unitat de Mama del CSG realitza la primera extirpació de mama amb col·locació de pròtesi durant la mateixa intervenció.

Cursos de noves tecnologies (TICs) per a dones

La Regidoria per a la Igualtat de Gènere i Dones en Xarxa organitzen els Cursos de noves tecnologies (TICs) per a dones.

Sessió oberta al públic del curs: "Les dones en la història"

La Regidoria per a la Igualtat de Gènere organitza la Sessió oberta al públic del curs: "Les dones en la història"

Virginia Picó: "Cal educar la salut emocional"

La seva professió es basa en l’observació de la conducta humana, les relacions interpersonals, l’escolta i l’orientació conjunta. Tot això i més és el coaching.
En col.laboració amb: