Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
WomanLiderTic 2016

#Womanlidertic 2016: Tecnologia i Dones les protagonistes

dimecres 30 de novembre de 2016

#Womanlidertic 2016: Tecnologia i Dones les protagonistes

Totes les versions d'aquest article: [català] [català]


Més de 200 assistents, més de 1.200 tuits, 6 hores d’streaming, 21 ponents, més de 90 notícies publicades... la jornada internacional #WomanLiderTIC, duta a terme el 17 de novembre, tanca la seva segona edició amb un alt impacte

Therese Jamaa
Taula 2
Mostrar el talent de les dones, compartir la visió sobre les tendències del sector TIC i establir estratègies per empoderar les dones en l’àmbit professional, han estat els principals objectius d’aquesta segona edició de la trobada. El perfil del públic objectiu, ha estat el d’una dona, d’entre 25 i 60 anys, que lidera projectes tecnològics, que és emprenedora o professional a una empresa tecnològica o, si més no, usuària intensiva de tecnologia per tal desenvolupar la seva activitat laboral.

Aquesta jornada ha resultat ser un espai inspirador, ple de talent i de participació, que ha comptat amb la presència de dones professionals molt destacades en el món de la tecnologia. Elles han compartit amb les assistents -majoritàriament dones- les seves experiències, els seus projectes i, perquè no dir-ho, les seves ambicions. Han volgut servir de mirall per tal d’animar a d’altres dones a liderar projectes en els entorns tecnològics.
Taula 3
Taula 5
L’àmbit de la tecnologia genera moltes oportunitats i aquesta jornada ha ofert un espai social, de relació i networking, que ha permès que les assistents puguin visualitzar-les. Superar les dificultats, generar nous espais de treball, promoure el paper de les dones i, en general, "compartir coneixement, generar innovació" han estat alguns dels temes més tractats al llarg de la jornada. No han faltat els continguts relacionats amb la necessitat de conciliació familiar, les possibilitats que ens ofereix el teletreball o el treball al núvol, les polèmiques relacionades amb el tema de "si les dones actuen de forma diferent als homes" o la invisibilitat de les dones, la poca presència als àmbits directius, la infrarepresentació, etc.

D’entre les participants, 21 ponents, podem destacar perfils tan variats i diferents i complementaris com (per mencionar algunes) els de Therese Jamaa, general manager de GSMA i responsable del projecte Mobile World Capital Barcelona; Virginia Wassmann, responsable de comunitat de Campus Madrid, l’espai de Google per a emprenedors; o Cecilia Tham, fundadora de Makers of Barcelona (MOB) i FabCafé Barcelona. Un programa molt ric en continguts, entre els que ha resultat difícil, si més no impossible, escollir.

En el marc les activitats proposades, #WomanLiderTIC ha incorporat enguany dues novetats molt rellevants: l’Accenture Mentoring Lunch, que ha ofert a 14 dones la possibilitat de generar un espai de xarxa i mentoring amb l’acompanyament de Accenture; i l’Speech Flash, protagonitzat per dones joves, d’entre 12 i 18 anys, que amb la frescor i la sinceritat pròpia de l’edat, han descrit les seves experiències en l’àmbit dels projectes tecnològics en els quals han tingut l’oportunitat de participar.
Speech Flash
Coctels&Net Novembre 2016
El final de la jornada, per suposat, ha estat el #Coctels&Net, un esdeveniment networking desenvolupat en l’ambient distes i relaxat de la cocteleria Milano.

En conclusió, la ciutat de Barcelona ha tingut l’oportunitat de gaudir, per segona vegada consecutiva, el que ja s’hi apunta com un dels més importants actes que donen el protagonisme a les dones de l’àmbit de les TIC.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: