Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-02-2018
>
<
Febrer'18
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4

Convocatoria destacada

Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Dimecres 13 Desembre 18:30h - Mobile World Centre
Prostitució : Breus

Women ’s Link alerta que moltes de les nenes segrestades a Nigèria podrien acabar a Espanya víctimes del tràfic

dimecres 7 de maig de 2014

Women 's Link alerta que moltes de les nenes segrestades a Nigèria podrien acabar a Espanya víctimes del tràfic

La presidenta de l’ONG Women ’s Link Worldwide, Bibiana Waisman , afirma que "hi ha una possibilitat molt real " que moltes de les més de 200 adolescents segrestades a Nigèria acabin a Espanya víctimes de les xarxes de tràfic de dones amb fins d’explotació sexual i demana a les autoritats que estiguin alerta .

En declaracions a Europa Press , Waisman es referia així al segrest de més de 200 nenes el passat 17 d’abril en un internat de Chibok , en l’estat de Borno , a l’est del país . El grup terrorista Boko Haram va reivindicar aquest dilluns l’autoria en un vídeo difós pel seu líder en què assegurava que vendria a les menors com esclaves .

" El tràfic de dones i nenes amb fins d’explotació sexual és un problema endèmic , especialment en certes parts de Nigèria motivat en gran mesura per la pobresa extrema de les famílies ( ... ) Si ell diu que va a vendre a les nenes , les xarxes de tràfic allà són molt potents i es mouen per tot Àfrica i Europa , així que és una possibilitat molt real que acabin aquí " , alerta Waisman .

En la seva opinió , "està claríssim que en situacions d’aquest tipus de vulneració de drets hi ha perill que les nenes siguin víctimes de tràfic " . " Europa és una destinació preferencial i Espanya és a més de porta d’entrada , país de destinació per a les víctimes , perquè hi ha molta demanda d’explotació sexual ", denuncia .

En aquesta línia , recorda que Women ’s Link porta "molts anys treballant amb víctimes de tràfic , especialment de l’Àfrica Subsahariana i en particular , de Nigèria " i té constància que "hi ha moltes víctimes de tracta nigerianes i moltes són menors d’edat , bé quan surten del país encara que compleixin els 18 durant el viatge o directament quan entren a Espanya " . " Aquestes nenes estan destinades a l’explotació sexual" , assegura .

(...) Font: Tele5

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: