Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
#womanlidertic : Breus

Womenalia inaugura una secció de Blocs amb autors de referència

divendres 3 de gener de 2014

Womenalia inaugura una secció de Blocs amb autors de referència

Womenalia.com, la primera xarxa social mundial de networking per a dones professionals, dóna pas al 2014 inaugurant una nova secció en la seva plataforma web. Es tracta de la nova secció de Blocs en què ja participen més de 20 autors tractant diferents temes relacionats amb desenvolupament professional, aspiracions, gestió econòmica, lifestyle, etc. Un divers ventall de temes enfocats als interessos i necessitats de la dona professional i emprenedora.

Entre els autors que ja compten amb un bloc en aquest nou espai cal destacar entre d’altres a Charo Izquierdo , directora de la revista Grazia , que ha volgut reprendre la seva " Camí d’Ítaca " de la mà de Womenalia , i així ho feia notar en el primer post del seu recent reprès bloc : "Fa aproximadament un any vaig deixar d’escriure aquest Camí d’Ítaca , tenia entre les mans el llançament de GRAZIA . Avui , amb un més que nadó al quiosc em puc permetre el luxe - o més aviat Womenalia m’ha permès el luxe - de reprendre el meu blog . I trio , crec , el millor moment , el començament de l’any , aquest moment de conjurs , propostes , supersticions de roba interior vermella i bons propòsits en totes les latituds " .

A més , sonen amb força també els noms de Rachida Just , experta en emprenedoria al capdavant del bloc " Emprendre , el nou repte femení i social " i Josefina Escudero , experta en protocol multicultural i diplomàcia executiva que periòdicament dóna pautes sobre com desenvolupar-se amb èxit i saber estar en el món dels negocis en "El teu millor jo" .

Un altre dels autors de referència d’aquesta nova secció , signa els seus lliuraments sota el pseudònim ET Es tracta d’una dona amb molt a dir , en contacte amb cercles de poder i que progressivament i al seu temps anirà desvetllant en cada lliurament la seva veritable identitat .

La nova secció està estructurada al voltant de cinc grans temàtiques de contingut ; Desenvolupament Professional , Emprenedoria , Lifestyle , Ciència i Tecnologia i Wblog . Aquesta última categoria reuneix blocs de temàtiques diverses però sempre vinculades amb Womenalia , és el cas del popular bloc " Històries de Maria" , en el qual mensualment Maria Gómez del Pozuelo , CEO de Womenalia comparteix les seves experiències al capdavant de la companyia amb les usuàries .

Un dels punts forts de la nova secció , és que està oberta a totes les usuàries de Womenalia . A través del Blog " De Womenalia a Womenalia " , les usuàries que ho desitgin tenen l’oportunitat de compartir les seves opinions i experiències amb la resta d’usuàries al voltant d’un bloc col · laboratiu que neix de la unió de les veus de totes les participants .

Les expectatives de creixement de la secció són molt prometedores . S’estima que el proper mes de juny comptarà ja amb més de 50 blocs i autors amb una previsió d’arribar als 200 a finals d’any . El llançament de Blocs es farà efectiu en paral · lel a les plataformes de Womenalia.com a Espanya i Estats Units.

Fonr: Womenalia

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: