Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Dones en Xarxa
@silviacobo

XII Coctels&Net amb Silvia Cobo 23 Febrer 19h

#coctelsnet #WomensAge
divendres 3 de febrer de 2017

XII Coctels&Net amb Silvia Cobo 23 Febrer 19h

Eventbrite - @silviacobo al XII Coctels&Net Barcelona 23Febrer 19h Milano Cocktail-bar
Torna a Barcelona la nova temporada de Cotels&Net amb el patrocini de Telefónica Open Future en el marc d’un acord de col·laboració per promoure l’ús de les xarxes entre les dones emprenedores i reforçar i promoure aquesta emprenedoria entre les dones.

En aquesta XII edició de Cotels&Net , ens acompanyarà Silvia Cobo, en un format tipus "afterwork", on es compartiran coneixements entre les dones que utilitzen les xarxes per als seus projectes socials, empresarials o professionals.
XII Coctels&Net amb Silvia Cobo
Silvia Cobo és periodista. Responsable de xarxes socials a elPeriódico de Catalunya. Escriu en un blog des de gener de 2007 i a Twitter des de desembre de 2007.

Periodísticament està especialitzada en informació sobre els mitjans i les empreses de comunicació i Internet. Però els 10 últims anys l’han portat a interessar-se per la intersecció del periodisme més tradicional amb Internet, les xarxes socials i l’analítica web.

Ha treballat en el llançament del medi Elnacional.cat i en els darrers 5 anys ha impartit formació sobre habilitats digitals en redaccions d’Espanya (20minuts), Itàlia (Giornale di Brescia), Perú (elcomercio, Trome, Negoci) i Veneçuela (Escola de imatge i So), així com en nombrosos màsters i cursos univesitaris.

És una persona inquieta: li agrada mirar, aprendre i motivar. En part per això, al costat d’altres periodistes, va crear el 2010 el col·lectiu BCNMediaLab, amb el qual fomentar la reflexió sobre l’impacte de la tecnologia en el periodisme i el futur de la professió: aquest va ser el seu manifest.

A "Dones en xarxa" promovem i treballem en xarxa i C & N bcn és un esdeveniment coorganitzat en mesos alterns a madrid i barcelona per dones compromeses i que estan en xarxa. Les impulsores del C & N barcelona són: Krme Freixa, Emma Giné, Gadwoman , Carme Sànchez i Lourdes Muñoz , com a presidenta de dones en Xarxa

Us hi esperem! No falteu a la cita, totes som necessàries.

Coctels&Net bcn - mad
23 Febrer 2017
19 h.
Milano Cocktail-Bar , Ronda de la Universitat 35, Barcelona

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: