Webs Locals

Agenda de Castelldefels [+]

Avui és: 22-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Convocatoria destacada

Web local Castelldefels
@silviacobo

XII Coctels&Net amb Silvia Cobo 23 Febrer 19h

#coctelsnet #WomensAge
dilluns 6 de febrer de 2017

XII Coctels&Net amb Silvia Cobo 23 Febrer 19h

Eventbrite - @silviacobo al XII Coctels&Net Barcelona 23Febrer 19h Milano Cocktail-bar
Torna a Barcelona la nova temporada de Cotels&Net amb el patrocini de Telefónica Open Future en el marc d’un acord de col·laboració per promoure l’ús de les xarxes entre les dones emprenedores i reforçar i promoure aquesta emprenedoria entre les dones.

En aquesta XII edició de Cotels&Net , ens acompanyarà Silvia Cobo, en un format tipus "afterwork", on es compartiran coneixements entre les dones que utilitzen les xarxes per als seus projectes socials, empresarials o professionals.
XII Coctels&Net amb Silvia Cobo
Silvia Cobo és periodista. Responsable de xarxes socials a elPeriódico de Catalunya. Escriu en un blog des de gener de 2007 i a Twitter des de desembre de 2007.

Periodísticament està especialitzada en informació sobre els mitjans i les empreses de comunicació i Internet. Però els 10 últims anys l’han portat a interessar-se per la intersecció del periodisme més tradicional amb Internet, les xarxes socials i l’analítica web.

Ha treballat en el llançament del medi Elnacional.cat i en els darrers 5 anys ha impartit formació sobre habilitats digitals en redaccions d’Espanya (20minuts), Itàlia (Giornale di Brescia), Perú (elcomercio, Trome, Negoci) i Veneçuela (Escola de imatge i So), així com en nombrosos màsters i cursos univesitaris.

És una persona inquieta: li agrada mirar, aprendre i motivar. En part per això, al costat d’altres periodistes, va crear el 2010 el col·lectiu BCNMediaLab, amb el qual fomentar la reflexió sobre l’impacte de la tecnologia en el periodisme i el futur de la professió: aquest va ser el seu manifest.
Coctels&Net amb Silvia Cobo
A "Dones en xarxa" promovem i treballem en xarxa i C & N bcn és un esdeveniment coorganitzat en mesos alterns a madrid i barcelona per dones compromeses i que estan en xarxa. Les impulsores del C & N barcelona són: Krme Freixa, Emma Giné, Gadwoman , Carme Sànchez i Lourdes Muñoz , com a presidenta de dones en Xarxa

Us hi esperem! No falteu a la cita, totes som necessàries.

Coctels&Net bcn - mad
23 Febrer 2017
19 h.
Milano Cocktail-Bar , Ronda de la Universitat 35, Barcelona

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: