Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Dones en Xarxa

XXI Còctels & Blocs amb Eli Vivas

dijous 29 de maig de 2014

XXI Còctels & Blocs amb Eli Vivas

“Periodista infiltrada en infografia. Em divideix i em multiplica la lletra i la imatge. Treballo en un gran diari”, aquesta és la bio del compte de tuiter de la propera convidada a la XXI edició dels Còctels & Blocs, Eli Vivas.

Aquesta edició és just a fregar l’estiu, el dijous 19 de juny. Eli Vivas, llicenciada en periodisme per la Universitat Pompeu Fabra i en lingüística per la Universitat Autònoma de Barcelona i així és, des de l’any 1997 forma part del departament d’infografía de El Periódico de Catalunya. I també és lletrista, composant lletres per a musicals (Farenheit 451, Hansel i Gretel, La Bella i la Bèstia) i per al curmetratge Los Girasoles (premi Goya 2000)

Immersa en una de les tendències del periodisme, la del periodisme de dades i la visualització, va presentar el projecte FUGA2, amb Francisco J. Moya y Michele Catanzaro, un mapa colaboratiu que analitza la fuga de cerervells a Espanya i com ha afectat la crisi i els retalls en R+D al col·lectiu d’investigadors (segon premi de periodisme de dades InnovaData del BBVA + Civio el 2013).

Participa en les xerrades de les sessions i les Jornades de Periodisme de Dades que es fan regularment al CCCBLab i que organitza la Open Knowledge Foundation i ha fet una cosa que mai hagués dit que faria, que és anar al primer hackathon de mitjans organitzat per la Global Editors Network (GEN) a Barcelona. Ara que ho ha provat, ho tornaria a fer.

Com sempre, us esperem a la Cocteleria Milano (Ronda Universitat, núm. 35) a les 19h De tot això i molt més, ens parlarà al Còctels & Blocs de Dones en Xarxa. Apunteu-vos la data: dimecres, 18 de juny, a partir de les 19.
Recordeu que les begudes van a càrrec de cadascuna de les participants.

- Si us plau, envieu mail de confirmació a: coctelsblocs@donesenxarxa.cat

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: