Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Comunicació

’Yo decido. El tren de la libertad’

Estrena simultània el dijous dia 10 a les 19h al CCCB
divendres 27 de juny de 2014

'Yo decido. El tren de la libertad'

Barcelona acull l’estrena del documental ’Yo decido. El tren de la libertad’el dijous dia 10 a les 19h al CCCB.

Coincidint amb el quart aniversari de l’entrada en vigor de la llei de salut sexual i reproductiva i juntament amb laPlataforma Nosaltres Decidim.A la sortida de l’estrena del documental un mosaic col·laboratiu amb el símbol internacional de les dones i comptarem amb la presència de Dones de Blanc.

PROGRAMA:

19h: Estrena del Documental ‘Yo decido. El tren de la libertad’ (inclou emissió+ mesa-debat).

20.30h: Mosaic col·laboratiu (amb cartolines es farà el símbol de la dona i una fotografia aèria).

21.15h: Lectura del manifest en forma de tuits.

21:30h: Actuació Dones de blanc.

Organitzem aquest acte davant l’imminent inici de la tramitació parlamentària de la contrareforma de la llei de l’avortament que restringirà la llibertat de les dones per tal de decidir sobre la seva maternitat i sobre la seva vida. Perquè en els països on es restringreix el dret a l’avortament, augmenten les morts de les dones.

Espanya corre el greu risc de tenir una de les lleis de l’avortament més restrictives de tot Europa. L’avantprojecte presentat pel govern del Partit Popular a desembre de 2013 no només elimina el dret a decidir de la dona en les 12 primeres setmanes d’embaràs, sinó que ressuscita les velles amenaces de presó per a les dones i ginecòleg / es que practiquin la interrupció l’embaràs.

El metratge està realitzat per col·lectiu de dones cineastes CIMA, i del col·lectiu de dones cineastes contra la reforma de la llei de l’avortament, suposa la plasmació documentada de les mobilitzacions massives de l’1 de febrer a Madrid quan més de 80 cineastes de tot el país es varen coordinar per rodar, de manera col.lectiva, la gran manifestació a Madrid, promoguda per la Tertulia Feminista Las Comadres y de las Mujeres por la Igualdad de Barredos.

Dones i homes de tots els racons s’embarcaren en el TREN DE LA LIBERTAD, per exigir al Gobern que mantingui vigent l’actual Llei de la Salut sexual i reproductiva i d’interrupció Voluntària de l’embaràs.

Amb aquesta pel·lícula, en contra de la reforma de la llei de l’avortament, les cineastes espanyoles ens sumem a la campanya de denúncia, mostrant la oposició de les dones de tot l’Estat Espanyol i recordant que cal seguir treballant per evitar la pèrdua de drets i llibertats.

‘YO DECIDO. EL TREN DE LA LIBERTAD’ no tindrà una carrera comercial. L’objectiu del COLECTIVO DE MUJERES CINEASTAS CONTRA LA REFORMA DE LA LEY DEL ABORTO és aconseguir la màxima difusió possible. Per això l’11 de Juliol la pel.lícula estarà a disposició de tots els ciutadans i ciutadanes de manera gratuïta en varies plataformes digitals.

Para más info y trailer visita www.eltrendelalibertadfilm.b... o en www.facebook.com/trendelalibertad y @trencineastas
Blog: http://www.eltrendelalibertadfilm.b...
Facebook: https://www.facebook.com/trendelali...
Twitter: https://twitter.com/trencineastas

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: