Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Emprenedores : Breus

Zurich Women Network és el nou fòrum de dones empresàries i directives

divendres 21 de desembre de 2012

Zurich Women Network és el nou fòrum de dones empresàries i directives

L’asseguradora Zurich ha llançat recentment el Zuric Women Network (ZWN). Aquest fòrum de dones empresàries i directives d’esperit emprenedor s’ha creat amb l’objectiu de compartir experiències i aprenentatges en el món empresarial, professional, personal i social, aportant un enfocament diferent en la gestió i el lideratge en les empreses i de les persones.

Els primers esdeveniments es van celebrar els passats mesos d’octubre i novembre, en què ZWN va tenir el plaer de compartir les trajectòries professionals de Rosa M. Esteva, fundadora del Grup Tragaluz, i de Mar Raventós, presidenta del Grup Codorniu.

Rosa M ª Esteva, dona emprenedora i propietària d’una cadena de restaurants a Espanya i Mèxic, a més d’un hotel a la ciutat de Barcelona, ​​va compartir les claus del seu èxit basades en la creativitat i innovació, així com a tenir un bon equip humà.

Mar Raventós pel seu costat, presidenta d’un grup compost per més de 500 membres d’una família, va mostrar el seu lideratge en la gestió de persones, a més de la seva visió com a directiva al llarg de la seva reeixida trajectòria professional. Ha destacat que "la solidesa d’una empresa són les arrels" i que "la marca és molt important, costa crear-la, és lent i car, i cal saber on es vol estar".

Karin casolà, responsable de la ZWN a Espanya, apunta que "el repte per al 2013 és traslladar aquesta iniciativa a altres ciutats d’Espanya i d’Europa, allà on ens ho demanin les nostres clientes i distribuïdores".

Tant en la seva estratègia de RSC com de Recursos Humans el Grup Zurich està impulsant una iniciativa mundial sobre Diversitat i Inclusió. Com a primera palanca d’actuació, s’ha escollit la focalització en la diversitat pel que fa a gènere i prova d’això són interessants iniciatives com el fòrum "Zurich Women ’s Innovation Network" llançat als EUA el 2007 i format per col · laboradores del grup a tot el món per debatre i compartir recursos relacionats amb interessos de les dones professionals del sector assegurador i financer, i ara el ZWN a Espanya.

Així mateix, l’empresa ha celebrat recentment el nomenament com "Women to Watch" de la directora Global de Persones de Zuric, Ann Haugh, com una de les 25 dones que han destacat per la seva excel · lència durant 2012, atorgat per la prestigiosa revista Business Insurance a Nova York.

Font: Equipos y Talento

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: