Webs Locals

Entitats de Canet de Mar

Agenda de Canet de Mar [+]

Avui és: 24-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

PARAULES CLAU

Últims articles

Presentació del document de síntesi de la taula de treball "Dones d’Origen Estranger"

Un full de ruta a punt per treballar les necessitats socials de les dones immigrants

El Consell Comarcal del Maresme, en col·laboració amb els municipis de la comarca, ha elaborat un pla de treball entorn les dificultats per les que també passa la dona immigrant a l’hora de cercar la igualtat d’oportunitats

Demà finalitza la campanya #8Mdex de Dones en Xarxa

El 29 de març finalitzarà la campanya pel 8 de març, Dia Internacional de les Dones, que ha posat en marxa Dones en Xarxa. Participa amb un post o una imatge!

Les dones de Canet de Mar reben els diplomes dels tallers TIC de mans de l’alcalde, Jesús Marín

Canet de Mar és un altre dels ajuntaments sensibles a les necessitats de les dones i aplica les seves polítiques socials des de la integració de les primeres al sector de les noves tecnologies

Helena Roy, sobre Enhancing Ebooks: “Des del nostre web pots regalar un llibre enriquit i, en aquest cas, no has de tenir obligatòriament un IPAD”

Quantes vegades ens hem preguntat en què pensava un autor/a mentre escrivia el seu llibre? Doncs ara, això ja té solució. L’aplicació d’Enhancing Ebooks per a IPAD permet llegir un llibre, veure el seu escriptor/a, escoltar les seves reflexions i compartir els continguts a les xarxes socials.

XI edició dels Còctels & Blocs amb Anna Genís

Ja passat el mes de gener, el dijous 9 de febrer a partir de les 19h, arriba l’onzena edició dels Còctels & Blocs amb una experta en xarxes socials, entre d’altres interesos, amb Anna Genís.

Dones en Xarxa estrena pàgina de Facebook

Si vols rebre tota l’actualitat informativa relacionada amb les dones, amés de novetats sobre la nostra associació i els seus projectes, al teu newsfeed de Facebook, prem el botó M’agrada de la nostra pàgina.

M’estima... no m’estima

Neus Serra i Bosch és Consellera de Benestar Social i Educació del Consell Comarcal del Maresme

’El pit al descobert’ la mostra més polèmica d’un cap de setmana tocat per l’església

El rector de la parròquia prohibeix una exposició fotogràfica a favor d’una campanya Contra el Càncer de Mama al municipi d’Alella (Maresme)

Montse Sánchez: "L’èxit de la dona s’associa a nivell de poder, riquesa i bellesa"

Montse Sánchez és Llicenciada en Psicologia, especialitzada en Psicologia clínica. Va ser professora a la Facultat de Psicologia de la UAB fins l’any 1988. Durant la seva trajectòria curricular va cursar també un Màster en Medicina Conductual i un Postgrau en Dietètica i Nutrició. És membre de l’Associació Espanyola per al Estudi dels Trastorns de la Conducta Alimentària (AEETCA).

Alícia Dominguez: “El meu barri és internet”

Alícia Domínguez va compartir amb el grup de convidades al Còctels & Blocs d’ahir dijous, la seva experiència i les seves reflexions.

Eva Garriga: "La Doula és una persona que coneix les necessitats d’una mare"

Eva Garriga és una de les fundadores de l’Associació Doulas Con-Ciencia

Neus Serra: "No podem deixar de banda les polítiques d’igualtat amb l’excusa de les dificultats econòmiques"

Neus Serra i Bosch és Consellera de Benestar Social i Educació del Consell Comarcal del Maresme

El 30 de setembre finalitza el termini de recepció dels treballs per participar al concurs Femitic

Femitic és un projecte que vol contribuir al desenvolupament de la Societat de la Informació i el Coneixement des de la perspectiva de gènere

Dones Valentes

Article d’opinió de la mataronina Judith Vives, al seu bloc de crítica cinematogràfica Espai Isidor.

Volem saber la teva opinió sobre el #15M, #acampadabcn i #democraciarealya

El proper Còctels & Blocs de Dones en Xarxa convida a dues dones "indignades" per parlar sobre aquests moviments ciutadans. I tu, què en penses?

"Cal desprestigiar la violència masclista".

Diari Maresme entrevista a Margarita Petit i Montserrat Prat, infermeres. Des de l’any 2005 imparteixen tallers de Prevenció de la Violència de Gènere a Mataró per alumnat adolescent.

Judith Vives i Neus Pinart: "Finalment, cal posar-hi cara a tothom".

Judith Vives i Neus Pinart van encetar el I Còctels & Blocs del Maresme davant d’una representació de més de vint dones maresmenques.

Gemma Moral: "Al sector de la restauració els homes també hi tenen un lloc preferent".

La blocaire canetenca plasma la seva gran passió a la xarxa.

Neus Serra: "Cap a la igualtat ja no hi ha marxa enrera".

És llicenciada en Dret i exerceix d’advocada a Malgrat de Mar, població on resideix amb la seva família. Compagina la seva professió amb la de regidora de la mateixa localitat i la de consellera delegada de Serveis a les Persones al Consell Comarcal del Maresme, a Mataró.

I Còctels&Blocs al Maresme.

Judith Vives, Neus Pinart i Laura Santacruz seran les convidades que ens explicaran com va néixer la idea de ’Llegim i Piulem’, una novedosa forma de comentar la literatura a la xarxa.
En col.laboració amb: