Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
#womanlidertic

Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-10-2017
>
<
Octubre'17
llmamejovessum
252627282930 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5

Convocatoria destacada

Torna WomanLiderTIC!
Torna WomanLiderTIC!
Al Novembre celebrem les Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

Últimos artículos

Maria Galindo, ponent de la Taula 4: "Smart City"

Ponent 2017

Maria Galindo, ponent de la Taula 4: "Smart City"

19 de octubre de 2017

Maria Galindo (Barcelona, Espanya.1982) és directora Internacional de Negocis de Smart City a Doxa Innova & Smart on dirigeix projectes internacionals de Smart Cities i assessora governs i organitzacions de tot el món. Va estudiar Economia a la Universitat de Barcelona i a la London School of Economics (LSE) i té un Màster en Direcció Pública (ESADE Business School). Anteriorment, va treballar a l’Ajuntament de Barcelona com a membre de l’equip de Barcelona Smart City, va ser gerent del Barcelona Institute of  (...)

Sara Berbel, ponent del Flash: "Empoderament de les Dones al Sector TIC"

Ponent 2017

Sara Berbel, ponent del Flash: "Empoderament de les Dones al Sector TIC"

19 de octubre de 2017

Sara Berbel Sánchez és Doctora en Psicologia Social i postgraduada en Anàlisis i Conducció de Grups per la Universitat de Barcelona. Actualment és Directora General de Barcelona Activa i Gerent de Política econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Barcelona. Ha estat Directora General d’Igualtat d’Oportunitats al Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, Presidenta de l’Institut Català de les Dones i Coordinadora de Polítiques d’Igualtat, de promoció econòmica i d’economia social a (...)

Rosa Paradell, ponent de la Taula 4: "Smart City"

Ponent 2017

Rosa Paradell, ponent de la Taula 4: "Smart City"

18 de octubre de 2017

Rosa Paradell és enginyera de telecomunicacions amb un grau en economia i màster en enginyeria energètica. Després de més de deu anys treballant com a operadora de telecomunicacions, va començar a treballar aplicant la informàtica a serveix¡s urbans i d’eficàcia energètica, projectes que van començar a conèixer-se com a Smart Cities. Ha impulsat el sector de les Smart Cities treballant com a directora de la Smart City Expo World Congress a l’edició de 2013 i també en altres projectes, com el Smart City Business  (...)

CultHunting, Women Z

CultHunting, Women Z

Jornada sobre dones joves talentoses

13 de octubre de 2017

Cult Hunting té com a objectiu apropar la cultura al món empresarial i buscar les sinèrgies que entre els dos sectors poden sorgir. Amb aquest objectiu, dimecres passat va dedicar unes jornades a les dones emprenedores de la generació Z, que explicaren els seus projectes artístics i culturals. Berta Segura, directora de DMentes i impulsora del talent jove, va descriure algunes de les característiques bàsiques d’aquesta generació Z, que abasta persones dels 13 als 14 anys. Les dones Z, segons Berta, són  (...)

XIX Coctels&Net - Madrid

XIX Coctels&Net - Madrid

12 de octubre de 2017

El próximo 25 de Octubre a las 19h. Dones en Xarxa organiza la XIX edición de Coctels&Net bcn - mad con el soporte de Telefónica Open Future para promover el uso de las redes y la emprendedoria entre las mujeres. Con este acto promovemos tambien que se tejan redes entre las mujeres para empoderarse profesionalmente. En Dones en Xarxa promovemos y trabajamos en red y C&N madrid es un evento co-organizado por mujeres comprometidas y que están en red. Las impulsoras del C&N madrid (...)

Joana Barbany, coordinadora de la Taula 4: "Smart City"

Coordinadora 2017

Joana Barbany, coordinadora de la Taula 4: "Smart City"

10 de octubre de 2017

Tinent alcalde de Promoció Econòmica, Innovació, Comunicació i Govern Obert a l’Ajuntament de Sant Cugat. Llicenciada en Periodisme per la UPF i diplomada en Empresarials per la UVIC. Màster en Comunicació Empresarial i Tecnologies Digitals (IDEC), Postgrau en Gestió del Coneixement per la UOC i de Lideratge en gestió pública per IESE. Participant del Programa Vicens Vives d’ESADE Abans de la seva etapa política, la seva carrera professional s’ha centrat en la comunicació digital i la consultoria (...)

Ana Moliner, coordinadora de la Taula 2: "Tendències TIC"

Coordinadora 2017

Ana Moliner, coordinadora de la Taula 2: "Tendències TIC"

10 de octubre de 2017

Ana Moliner és enginyera superior de telcomunicacions per la UPC, postgrau en desenvolupament de Projectes d’Enginyeria de Producte, certificada en ITIL i PRINCE2. Ha desenvolupat la major part de la seva carrera en l’àmbit de la gestió de projectes nacionals i internacionals en el món Teleco i I+D. Actualment és directora de negoci en una consultora tecnológica. Creu en el paper clau de la dona en com a líder i motor de canvi en el desenvolupament científic i tecnològic de la propera década. (...)

Cristina Salvador, coordinadora de la Taula 5: "Dones comunicant a la xarxa"

Coordinadora 2017

Cristina Salvador, coordinadora de la Taula 5: "Dones comunicant a la xarxa"

10 de octubre de 2017

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Màster en Relacions Internacionals al CIDOB. Abans de crear aPortada al 2000, va treballar en mitjans de comunicació i va ser dircom de la Fundació Josep Carreras. 20 anys d’experiència als àmbits de la comunicació corporativa, formació en comunicació, relacions públiques, responsabilitat social i gestió cultural. Vicepresidenta de l’Associació de Comunicació Interna i del Cercle de Cultura, Membre de la Comissió de gabinets del Col·legi de (...)

Cristina Aced, ponent de la Taula 5: "Dones comunicant a la xarxa"

Ponent 2017, Protagonistes

Cristina Aced, ponent de la Taula 5: "Dones comunicant a la xarxa"

10 de octubre de 2017

Doctora en comunicació i periodista de formació, treballa com a consultora de comunicació i docent. Està especialitzada en comunicació digital: la seva tesi doctoral analitza com utilitzen les xarxes socials les empreses de l’Ibex 35 i del Fortune 500 per a relacionar-se amb els seus públics externs. Reflexiona sobre aquests temes al Blog-o-corp i en els llibres que ha escrit. Linkedin:https://www.linkedin.com/in/cristinaaced (...)

ULTIMA HORA! ANULACIO coctels&net especial emprenedores

ULTIMA HORA! ANULACIO coctels&net especial emprenedores

2 de octubre de 2017

Amb motiu dels fets violents que van tenir lloc durant la jornada d’ahir, i que han provocat que hi hagi gairabé 900 ferits arreu de Catalunya, Des de Dones en xarxa volem expressar el nostre rebuig més rotund a qualsevol acte de violència. Per aquesta raó, com a acte de respecte, hem decidit ajornar l’acte previst per aquesta tarda i posposar-lo per més endavant. Lamentem les molèsties que aquest fet us pugui (...)

L'estrès de les persones cuidadores: majoritàriament dones.

L’estrès de les persones cuidadores: majoritàriament dones.

30 de setembre de 2017

La Diputació de Barcelona organitza grups de suport emocional per reduir l’estrès de les persones cuidadores, a 72 municipis. L’estrès de les persones cuidadores: majoritàriament són dones. Les dones d’aquests 72 municipis seran les beneficiades principalment de la demanada a la Diputació de Barcelona per a que els hi organitzin un Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua perquè les persones cuidadores no professionals del municipi puguin disminuir l’estrès que es deriva de tenir al seu càrrec (...)

Tinc un clavell per a tu

Tinc un clavell per a tu

29 de setembre de 2017

Berta Cáceres: “Usted tiene la bala… yo la palabra. La bala muere al detonarse, la palabra vive al replicarse”. Rebo, suposo que totes rebem, milers de missatges per les diferents xarxes, en públic o privats. N’hi ha que difonen fakes claríssims, d’altres que s’han de desenmascarar. També hi ha bromes ofensives –d’aquestes les dones en rebem a milions- i d’altres que et fan riure. Alguns missatges inclouen opinions difícilment digeribles i d’altres que difondries a tothom. Aquests dies no és fàcil per (...)

XVIII Coctels&Net bcn Especial Emprenedores

XVIII Coctels&Net bcn Especial Emprenedores

28 de setembre de 2017

El proper 2 d’Octubre a les 19h, al Mobile World Centre, a la Plaça Catalunya cantonada Portal de l’Àngel, es posarà en marxa la XVIII edició de Còctels&Net bcn-mad (#CoctelsNet - #WomensAge) El Mobile World Centre és una iniciativa públic-privada creada per Mobile World Capital Barcelona (MWCB) i Telefónica amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania el món de la telefonia mòbil i d’Internet. Còctels & NET bcn-mad és un esdeveniment que es celebra a les dues grans capitals, Madrid i Barcelona, (...)

Judith Vives, ponent de la Taula 5: "Dones comunicant a la xarxa"

Ponent 2017, Protagonistes

Judith Vives, ponent de la Taula 5: "Dones comunicant a la xarxa"

27 de setembre de 2017

Judith Vives és una consultora de comunicació versàtil: ofereix serveis de creació i redacció de continguts, xarxes socials i posicionament online, i formació en Comunicació i Marketing Digital, periodisme, cinema i audiovisuals. Llicenciada en Comunicació Audiovisual i Periodista col·legiada amb experiència en mitjans digitals i periodisme de proximitat. Col·labora al digital econòmic Via Empresa, el digital Núvol, les revistes Descobrir Catalunya i Valors i el diari Ara, entre d’altres. Ha dirigit el (...)

Anna Genís, ambaixadora de les Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

Ambaixadora 2017, Protagonistes

Anna Genís, ambaixadora de les Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

27 de setembre de 2017

Anna Genís és Social Media Consultant, assessora empreses en la seva estratègia digital. Formadora en noves tecnologies i màrqueting en línia. Ha impartit centenars de cursos en empreses, centres de formació i professionals directament. El 2008 va crear el seu projecte personal, Llepadits.com, un bloc de cuina amb receptes i notícies del món gastronòmic. Des de l’any 2013 ha afegit una botiga online, des d’on porta el peix directe de la Llotja de Cambrils i Palamós a casa. Envia a tot Espanya. També hi (...)

Judith Barcon, ambaixadora de les Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

Ambaixadora 2017, Protagonistes

Judith Barcon, ambaixadora de les Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

21 de setembre de 2017

Judith Barcon és periodista i consultora de Comunicació. Es va llicenciar en Ciències de la Comunicació a la Universitat Ramon Llull i en Relacions Laborals a la Universitat de Barcelona. Disposa també d’un Postgrau en Periodisme Digital Multimèdia per la UPC. Ha treballat en diferents gabinets de comunicació de la Generalitat de Catalunya i ha exercit com a periodista en premsa escrita i ràdio. Forma part del Grup de Gabinets de Comunicació del Col·legi de Periodistes de Catalunya i treballa actualment a (...)

Cristina Ribas, ambaixadora de les Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

Ambaixadora 2017, Protagonistes

Cristina Ribas, ambaixadora de les Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

21 de setembre de 2017

Periodista i consultora. És professora de periodisme a la Universitat Pompeu Fabra. Ha treballat a la premsa, la radio, la televisió i els mitjans digitals com a periodista especialitzada en ciència, salut, medi ambient i tecnologia. Actualment és presidenta de l’Associació Catalana de Comunicació Científica i directora de Comunicació digital a l’Ajuntament de Barcelona. Twitter: https://twitter.com/cristinaribas Linkedin: https://www.linkedin.com/in/crisribas/ Con tecnología de (...)

Patricia Fernández Carrelo, ponent de la Taula 5: "Dones comunicant a la xarxa"

Ponent 2017, Protagonistes

Patricia Fernández Carrelo, ponent de la Taula 5: "Dones comunicant a la xarxa"

21 de setembre de 2017

Patricia Fernández Carrelo és consultora especialitzada en Marketing i Desenvolupamnt de Negoci. Ha treballat durant més de 10 anys en el sector tecnològic emprenedor fent créixer productes, projectes i empreses. El 2016, després de la venda de Zyncro, la start-up en què va col·laborar 4 anys com a Directora de Màrqueting i Producte, Patricia va decidir viatjar arreu de món durant 7 mesos i en tornar es va establir com a assessora de start-ups tecnològiques B2B, col·laborant amb diferents projectes del panorama (...)

Irene Milleiro, ambaixadora de les Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

Ambaixadora 2017, Protagonistes

Irene Milleiro, ambaixadora de les Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

21 de setembre de 2017

Irene Milleiro té més de 15 anys d’experiència en l’àmbit de la mobilització social. És directora per a Europa de Change. org*, la plataforma de peticions online en què treballa des del 2011, explorant les possibilitats de la tecnologia per al canvi social. Durant 7 anys ha treballat per a Intermón Oxfam en diferents rols relacionats amb les campanyes i les relacions institucionals. Anteriorment va viure a Brussel·les, on va treballar per a la Comissió Europea i la ONG IRCT, especialitzada en rehabilitació (...)

Rosa Matías, ambaixadora de les Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

Ambaixadora 2017, Protagonistes

Rosa Matías, ambaixadora de les Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

21 de setembre de 2017

És directora de projectes a wellcomm. Directora de l’àrea digital de Silvia Albert in Company, coordinadora de l’Executive Education en Salut 2.0 i mentora de la Xarxa de Mentors de Madrid. Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Complutense de Madrid, Màster en Opinió Pública i Comunicació i Diplomada en Coaching Executiu per la Universitat San Pablo-CEU. Com a consultora de comunicació i assumptes públics compta amb més de 20 anys d’experiència en el desenvolupament d’estratègies (...)

Nagore de los Ríos, ambaixadora de les Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

Ambaixadora 2017, Protagonistes

Nagore de los Ríos, ambaixadora de les Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

21 de setembre de 2017

Experta en comunicació, dades, transparència i govern obert, ha donat suport a moltes institucions i organitzacions per a acompanyar-les en les seves polítiques open i smart: sempre amb l’objectiu d’involucrar als consumidors, la ciutadania, als emprenedors, a les empreses, als clients, als periodistes i a la societat civil. Ha fundat la primera plataforma de Govern Obert de parla hispana (Irekia) i treballat com a consultora sènior a World Bank. En general, el seu treball es divideix en l’àmbit (...)

Montserrat Boix, ambaixadora de les Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

Ambaixadora 2017, Protagonistes

Montserrat Boix, ambaixadora de les Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

21 de setembre de 2017

Montserrat Boix és periodista catalana que treballa als Serveis Informatius de TVE, especialitzada en informació internacional i en reportatges sobre drets humans de les dones i igualtat. Va ser pionera a Espanya en l’ús de les TIC per a la defensa de la igualtat i l’empoderament de les dones creant el 1996 la web i la xarxa a internet Mujeres en red amb més de 5000 dones coordinades a Espanya i Amèrica Llatina en defensa de la igualtat. És investigadora en ciberfeminisme i ha desenvolupat el (...)

Karina Ibarra, ambaixadora de les Teceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

Ambaixadora 2017, Protagonistes

Karina Ibarra, ambaixadora de les Teceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

21 de setembre de 2017

Fundadora i CEO de myABCKit, una start-up que desenvolupa una plataforma d’aprenentatge a partir de llenguatge basat en el joc per a nens i nenes d’entre 3 i 7 anys. També lidera Arquinauta, un estudi que disseña productes digitals per a nens i nenes. Ha treballat en disseny digital durant 20 anys, especialitzada en desenvolupament de concepte, disseny d’interacció, arquitectura de la informació, usabilitat i investigació d’usuari. Durant anys, Karina ha dissenyat productes i serveis per a (...)

Esther Subias, ambaixadora de les Teceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

Ambaixadora 2017, Protagonistes

Esther Subias, ambaixadora de les Teceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

21 de setembre de 2017

Esther Subias és directora de Xarxa Punt TIC Catalunya, periodista i educadora social. Màster Oficial en Educació i TIC, Postgrau en Mediació Familiar i mediadora comunitària. Especialista en l’ús educatiu i social de les TIC, treballa com a consultora i formadora de formadors i docents (en projectes de la Generalitat de Catalunya – Xarxa Punt TIC, Xarxa Òmnia-, Universitat de Barcelona, ​​Universitat Oberta de Catalunya, Escola d’Administració Pública, centres educatius, etc.). Destaca per ser (...)

Emma Giné, ponent de la Taula 5: "Dones comunicant a la xarxa"

Ponent 2017, Protagonistes

Emma Giné, ponent de la Taula 5: "Dones comunicant a la xarxa"

21 de setembre de 2017

Emma Giné és consultora de comunicació i estratègia digital, amb més de 15 anys d’experiència treballant en agències de comunicació, empreses privades, institucions públiques i entitats culturals. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques i en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona, ​​té dos postgraus en Social Media Management, Content Management i Community Management, amb els quals va completar la seva formació seguint la seva passió pel món digital i les possibilitats que aquest obre a (...)

Eli Vivas, ambaixadora de les Teceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

Ambaixadora 2017, Protagonistes

Eli Vivas, ambaixadora de les Teceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

21 de setembre de 2017

Eli Vivas és llicenciada en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra i en Lingüística per la UAB. Des de l’any 1997 forma part de l’equip d’infografia d’El Periódico de Catalunya. Immersa en la tendència de periodisme de dades i visualització, és co-fundadora de Hacks / Hackers Barcelona, ​​organització internacional que fomenta la fusió entre periodisme i tecnologia a través de xerrades i tallers on participen programadors, dissenyadors i periodistes. L’any 2013 va guanyar el premi de periodisme de (...)

La discriminació interseccional de les dones també existeix

La discriminació interseccional de les dones també existeix

Chelo Chacartegui. Professora Dret del Treball. UPF

18 de setembre de 2017

Des de l’entrada en vigor de la Llei Orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva de dones i homes, el focus d’actuació de les administracions públiques s’ha centrat fonamentalment en la discriminació de gènere relacionada amb els diversos aspectes que la norma preveu, és a dir, en àmbits com el mercat laboral, l’educació, la salut, la coresponsabilitat familiar, l’àmbit acadèmic, la participació política, els mitjans de comunicació ... No obstant això, els poders públics han romàs cecs i (...)

Mertxe Pasamontes, ambaixadora de les Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

Ambaixadora 2017, Protagonistes

Mertxe Pasamontes, ambaixadora de les Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

15 de setembre de 2017

Mertxe Pasamontes és psicòloga 2.0, humanista, formadora i psicocoach. Experta en psicoteràpia per superar l’ansietat i l’estrès i en coaching de desenvolupament personal i professional. És psicòloga 2.0, de les primeres en moure’s en el 2.0 aportant la visió de la psicologia a la xarxa. És llicenciada en Humanitats i escriptora en temes de psicologia, autoajuda i superació personal. Té un blog i diversos llibres publicats, així com el curs en línia Dueño de tus emociones, Capitán de tu destino. (...)

En col.laboració amb: