Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Llibre Recomanat

La catifa vermella

La catifa vermella

Dones en primera linia de la política institucional

Multimedia

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 12-02-2016
>
<
Febrer'16
llmamejovessum
1 2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6

Convocatoria destacada

Últimos artículos

Ells, la seva hora ....

Ells, la seva hora ....

7 de febrer de 2016

Ha arribat el seu torn. Nosaltres hem posat el crit al cel, hem protestat, ens hem associat, hem promogut lleis, i hem aconseguit que el conjunt de la societat i de les institucions es pronunciïn i plorin cada assassinat de dones i tot el sofriment que el precedeix. Però els assassinats continuen produint-se amb una regularitat, una sistemàtica que no sembla minvar. És cert que amb les maleides retallades han disminuït els recursos per a l’acollida de dones en situació de risc. És cert que s’ha (...)

No et perdis el Coctels&Net bcn del 18 de Febrer

No et perdis el Coctels&Net bcn del 18 de Febrer

#coctelsnet #WomensAge

4 de febrer de 2016

El proper18 de Febrer a les 19h, al local de Milano Cocktail-Bar, a la Ronda de la Universitat 35 de Barcelona, ​​es posarà en marxa la segona edició de còctels & Net bcn - mad (#CoctelsNet - #WomensAge) La presentació d’aquest nou format hereu de "còctels & Blocs" amb una trajectòria de mes de 6 anys a Barcelona, ​​es va celebrar en una edició especial el passat 19 de novembre, amb motiu del desè aniversari de Dones en Xarxa dins de les les Jornades Internacionals de dones Liderant les TIC (...)

Crònica Coctels & Net Madrid Gener 2016

Crònica Coctels & Net Madrid Gener 2016

2 de febrer de 2016

Lourdes Muñoz va donar la benvinguda presentant aquest nou esdeveniment organitzat per Dones en Xarxa i Telefónica Open Future_ a Madrid, després de 6 anys de trajectòria a Barcelona. Va començar el "pont aeri" de dones & xarxes. Cada mes es celebrarà de forma alternativa a Barcelona i Madrid, proposant la creació d’un "Espai per compartir estratègies sobre com utilitzar les xarxes socials per l’èxit dels nostres projectes" “Còctels & Net és un espai propi de dones per que queda encara molt (...)

Coctels & Net Madrid Enero 2016

Coctels & Net Madrid Enero 2016

2 de febrer de 2016

Lourdes Muñoz dió la bienvenida presentando este nuevo evento organizado por Dones en Xarxa y Telefónica Open Future_ en Madrid, tras 6 años de trayectoria en Barcelona. Empezó el “puente aereo” de mujeres&redes. Cada mes se celebrará de forma alternativa en Barcelona y Madrid, proponiendo la creación de un “Espacio para compartir estrategias sobre como usar las redes sociales para el exito de nuestros proyectos” “Coctels & Net es un espacio propio de mujeres porque queda aún mucho para (...)

El poder de les dones connectades per canviar les nostres vides

El poder de les dones connectades per canviar les nostres vides

Lourdes Muñoz

31 de gener de 2016

"Per a nosaltres el poder dels ciutadans i ciutadanes connectats, és el poder de canviar el món" concloïa Yolanda Rueda -@ciberyolanda - en el primer còctels & net que "Dones en xarxa", organitza a Madrid. Des d’aquesta perspectiva vam començar aquesta nova etapa de còctels & net, convençudes que les xarxes són potencialment una gran oportunitat per a les dones, per a l’èxit dels seus projectes. Còctels & net sempre té un tema central: "Com utilitzar xarxes per a l’èxit dels nostres (...)

Espais masculins ... i mini espais femenins

Espais masculins ... i mini espais femenins

Estrella Montolio

27 de gener de 2016

l’atribució desigual de l’espai públic entre dones i homes en contextos quotidians, com el metro, i la seva significació simbòlica

La vida en rosa

La vida en rosa

Sara Berbel, doctora en Psicologia Social i directora de Empowerment Hub

26 de gener de 2016

Si ets dona i algú t’ofereix un producte rosa ... fuig! Personalment no tinc res en contra d’aquest color ni el meu consell té res a veure amb les seves propietats estètiques. No obstant això, cada vegada que el rosa s’associa a les dones sortim perdent en alguna esfera de la nostra vida. Quan naixem els éssers humans venim ja amb colors diferenciats, no sigui que algú es confongui i tingui la temptació de considerar iguals a nens i nenes. Les nenes inicien un periple de colors rosats i tons pastís (...)

Diploma La Marató de TV3 2015

Diploma La Marató de TV3 2015

15 de gener de 2016

La Fudació "La Marató de TV3" ens fa el lliurament del diploma acreditatiu de la nostra col·laboració a l’edició 2015 de La Marató de TV3, dedicada a la diabetis i l’obesitat, on vam organitzar una caminada popular combinant solidaritat, art i esport. Hem pogut ajudar a la sensibilització i recaptació de fons destinats a projectes d’investigació biomèdica d’aquestes malalties metabòliques. La Marató es consolida un any més com un projecte solidari a tot Catalunya, gràcies a la participació tant (...)

Coctels & Net bcn-mad

#CoctelsNet - #WomensAge

Coctels & Net bcn-mad

27 Enero 19:30h. - Telefonica Open Future - Madrid

13 de gener de 2016

El próximo 27 de Enero a las 19:30h. en la sede de Open Future Telefonica, en la Gran Vía de Madrid, se pondrá en marxa la primera edición de COCTELS & NET bcn - mad (#CoctelsNet - #WomansAge) La presentación de este nuevo formato heredero de "Coctels&Blocs" con una trayectoria de mas de 6 años en Barcelona, se celebró en una edición especial el pasado 19 de Noviembre, con motivo del décimo aniversario de Dones en Xarxa dentro de las las [Jornadas Internacionales de Mujeres Liderando las (...)

Insults a les dones polítiques: una violència masclista en augment

Insults a les dones polítiques: una violència masclista en augment

12 de gener de 2016

Algú encara dubta que els insults, ridiculitzacions, desvaloritzacions, etc… que han rebut les dones polítiques en aquest país en els últims temps són una manifestació més de les violències masclistes? L’última i més flagrant ofensiva l’hem viscut en aquests darrers dies i les dones polítiques de la CUP n’han estat “l’ase dels cops”. Però ja ve de més enllà, portem temps sentint i llegint despropòsits cap a les dones polítiques únicament pel fet de ser dones tinguin la ideologia política que tinguin. Una (...)

"Respuestas a la violencia contra la mujer"

Entrevista a Mª Angels Viladot autora del libro:

"Respuestas a la violencia contra la mujer"

21 de desembre de 2015

Mª. Àngels Viladot es doctora en Psicología social, ha publicado más de un centenar de artículos y doce libros de psicología social y comunicación interpersonal e intergrupal, algunos sobre los derechos y las necesidades de las mujeres. Este 25 de noviembre ha presentado su último libro "Respuestas a la violencia contra la mujer". Ella se centra en cómo mejorar las ayudas a las mujeres que han sufrido violencia de género. P.- Usted en algunos de sus artículos denunció el silencio social ante los (...)

Solidaritat , Art i Esport

Solidaritat , Art i Esport

Dones en xarxa va organitzar la caminada solidaria #walkimart #LaMaratóTV3

15 de desembre de 2015

La iniciativa solidària i innovadora d’unir esport i art col·laborant amb La Marató de TV3, va tenir una bona acollida per part del nombrós grup de persones de totes les edats que es va reunir al matí del passat dia 12 a Barcelona Studios ( c/ Almirall Oquendo, 116) seu de la Med Street Art Gallery (graffitis)a Sant Adria del besos. Amb "Dones en xarxa caminem per l’art" vam voler incentivar que les dones fessin fotos d’art urbà que vàrem visitar durant el recorregut i que les publiquessin a les (...)

Aquest dissabte vina a caminar per la Marató !!

Aquest dissabte vina a caminar per la Marató !!

9 de desembre de 2015

I N S C R I U - T E ! T’apuntes aquest dissabte 12 de desembre, a una caminada que organitzem per recaptar fons per la Marató de TV3 ??? És un bon pla per passar el matí i conèixer la reforma paisatgista i la nova oferta cultural del Besòs. El recorregut comença a les 10 a Barcelona Studios (c / Almirall Oquendo, 116) seu de la Med Street Art Gallery (graffitis) a Sant Adrià del Besòs, es farà la camintada pel riu Besòs fins a la platja, amb parada a les xemeneies , icona de Sant Adrià. El (...)

 Todos los documentos y presentaciones de las Jornadas Internacionales de Mujeres Liderando las TIC

Todos los documentos y presentaciones de las Jornadas Internacionales de Mujeres Liderando las TIC

#womanlidertic

9 de desembre de 2015

Todo sobre #womanliderTIC Estos son los enlaces a las presentaciones utlizadas por las ponentes en las Jornadas internacionales de mujeres liderando las TIC Mesa 2 . Mujeres liderando la economia digital. Conferencia Inaugural Hila Oren - international conference on women - barcelona 2015. "TEL AVIV - Non stop city" Alicia calvo Orange"El papel de Orange en la economía digital" Esperanza Ibáñez, Google España. "Mujeres liderando las TIC " Mirenchu Echeverri Accenture "Accenture (...)

Todos los Videos de las Jornadas Internacionales de Mujeres Liderando las TIC

Todos los Videos de las Jornadas Internacionales de Mujeres Liderando las TIC

#womanlidertic

8 de desembre de 2015

Todo sobre #womanliderTIC Podeis ver todos los videos de las Jornadas Internacionales de Mujeres Liderando las TIC en los siguientes enlaces de nuestro canal de video 1.- Presentacion Mensajes Whatsapp #womanlidertic 2.- Mensaje de Bienvenida de Lourdes Muñoz 3.- Mesa 1 Hila Oren Conferencia Inaugural 4.- Mesa 2 Mujeres liderando la economia digital 5.- Mesa 3 Mujeres emprendedoras liderando la Transformación Digital 6.- Mesa 4 Mujeres liderando proyectos en red 7.- Decálogo Jornadas (...)

Crònica Mesa 4 Dones liderant projectes en xarxa

Crònica Mesa 4 Dones liderant projectes en xarxa

#womanlidertic

7 de desembre de 2015

Todo sobre #womanliderTIC Mesa 4 Dones liderant projectes en xarxa. Dones que lideren projectes amb ús intensiu de les xarxes per al seu èxit, principalment d’economia social o finalitat social. Qualsevol dona amb ganes, passió, seguretat en sí mateixa, ho pot aconseguir: pot liderar projectes d’economia social o finalitat social, és a dir, ser emprenedora social. Així va introduir la Maria Ripoll, creadora de continguts i narradora corporativa, la darrera taula de les jornades #WomanLiderTIC. (...)

Crónica Mesa 4 Mujeres liderando proyectos en red

Crónica Mesa 4 Mujeres liderando proyectos en red

#womanlidertic

7 de desembre de 2015

Todo sobre #womanliderTIC Mesa 4 Mujeres liderando proyectos en red. Mujeres que lideran proyectos con uso intensivo de las redes para su éxito, principalmente de economía social o finalidad social. Cualquier mujer con ganas, pasión, seguridad en sí misma, lo puede conseguir: puede liderar proyectos de economía social o finalidad social, es decir, ser emprendedora social. Así introdujo María Ripoll, creadora de contenidos y narradora corporativa, la última mesa de las jornadas #WomanLiderTIC. (...)

Crónica Mesa 3 Mujeres emprendedoras liderando la Transformación Digital

Crónica Mesa 3 Mujeres emprendedoras liderando la Transformación Digital

#womanlidertic

7 de desembre de 2015

Todo sobre #womanliderTIC Mesa 3 12: 30h Mujeres emprendedoras liderando la Transformación Digital. Moderadora:Mireia Ranera es socia y directora de RRSS 2.0 en Íncipy y también Co-Founder de Womenalia. Ella moderó la mesa Mujeres emprendedoras liderando la Transformación Digital, con una óptica centrada en el hecho de compartir experiencias para conocer los retos que han superado las participantes gracias al uso de las tecnologías. Joana Sánchez, presidenta Íncipy y INESDI, ha contribuido a (...)

Crònica Mesa 3 Dones emprenedores liderant la Transformació Digital

Crònica Mesa 3 Dones emprenedores liderant la Transformació Digital

#womanlidertic

7 de desembre de 2015

Todo sobre #womanliderTIC Mesa 3 12:30 h Dones emprenedores liderant la Transformació Digital. Moderadora: Mireia Ranera és sòcia i directora de RRSS 2.0 a Íncipy i també Co-Founder de Womenalia. Ella va moderar la taula Dones emprenedores liderant la Transformació Digital, amb una òptica centrada en el fet de compartir experiències per a conèixer els reptes que han superat les participants gràcies a l’ús de les tecnologies. La Joana Sánchez, presidenta Íncipy i Inesdi, ha contribuït a preparar la (...)

 Artemisa o l'esperit rebel (Conversa amb Jean Shinoda Bolen)

Artemisa o l’esperit rebel (Conversa amb Jean Shinoda Bolen)

Sara Berbel

4 de desembre de 2015

Mary Wollstonecraft, George Sand o Simone de Beauvoir van fer saltar pels aires, cadascuna a la seva època, la concepció del "ser dona". Van ser brillants intel•lectuals, van estimar la literatura i el pensament, van buscar activament la independència econòmica, van explorar noves fórmules afectives fora del matrimoni, es van implicar apassionadament en la defensa de les dones i el canvi social i totes, invariablement, van ser acusades de comportar-se com "mulier virilis ". Al meu costat hi és (...)

Prou de SILENCIS!

Prou de SILENCIS!

Carmen Freixa

1 de desembre de 2015

Les dones, estem fartes dels minuts de silenci. Les dones estem saturades dels silencis. Les dones fa anys que no callem davant el terrorisme masclista, encara que aquests dies hi hagi qui sembla haver descobert que el millor és el soroll i no el silenci. El soroll de les dones del moviment feminista ha estat constant. Una constant que es va convertir en una marea violeta que va inundar Madrid el #7N. Cada dia alguna dona ha trencat el silenci còmplice de la societat patriarcal i ha (...)

Dones en xarxa caminen per l'art

Dones en xarxa caminen per l’art

30 de novembre de 2015

Inscriu-te aquí Dones en xarxa organitza una caminada popular solidària pel proper 12 de desembre a les 10 h a Sant Adrià del Besós per recaptar fons per la Marató de TV3 que aquesta any esta dedicada a la Diabetis i la Obesitat. Dones en xarxa vol fomentar la pràctica del esport i la vigilància de la salut entre les dones per evitar el sedentarisme i les seves conseqüències negatives, entre les que destaca la obesitat. Dones en xarxa organitza aquesta caminada el proper 12 de desembre junt amb (...)

No volem més dones maltractades, no volem més dones assassinades

No volem més dones maltractades, no volem més dones assassinades

M. Àngels Viladot

30 de novembre de 2015

El 25 de novembre de cada any és el Dia Internacional contra la violència a les dones i les nenes o, el que és el mateix, contra la violència masclista. El clam és des de fa massa anys el mateix. Es va triar aquesta data en record i homenatge de tres germanes assassinades a Santo Domingo, el segle passat. Enguany, com cada any des d’aleshores, les dones han sortit al carrer, s’han fet homenatges i actes per recordar a les que, com les tres germanes assassinades, han perdut la vida pel fet de ser (...)

Quan res és segur, tot és possible!

Quan res és segur, tot és possible!

Laia Pajuelo Sans

28 de novembre de 2015

Què podem fer per desfer les violències? Què ens està passant? Què puc fer jo? No sé si encendre la tele o apagar-la. Em sento malament si miro les notícies i si no les miro… Sóc tan poca cosa enmig la guerra, però alhora, sento tantes ganes d’anar a donar un parell d’hòsties als senyors de la guerra… Serà aquesta mateixa ràbia violenta que em cou a mi la que tenen ells corrent per les venes que els fa explotar bombes, matar infants… i tot un seguit de barbàries que ja sabeu… Desitjo que no, però la (...)

Crònica Mesa 2 Mujeres Liderando la economía digital

Crònica Mesa 2 Mujeres Liderando la economía digital

#womanlidertic

27 de novembre de 2015

Todo sobre #womanliderTIC Si hay una manera de visibilizar las mujeres que están liderando la economía digital, sin duda, es ofreciendo un espacio para presentar sus ideas innovadoras. En esto consistió la segunda mesa de las Jornadas #WomanLiderTIC, presentada por Irma Jiménez, directora de asuntos institucionales y corporativos en HP. La evolución y las tendencias de la economía digital, desde la perspectiva de género, centraron la presentación que hizo la Irma, muy enfocada en las (...)

Assetjador, no em fas por

Assetjador, no em fas por

Consuelo Chacartegui

27 de novembre de 2015

La violència estructural contra les dones està arrelada en els diferents àmbits de la realitat social. L’àmbit laboral és un d’ells, de tal manera que les dones es veuen en multitud d’ocasions obligades a resistir de manera numantina en el lloc de treball o a lluitar contra les conductes masclistes i violentes. Algunes dones, valentes o que poden sentir-se una mica més recolzades, planten cara als seus assetjadors. No obstant, la complexitat d’aquest fenomen fa que a vegades podem adoptar una (...)

Video Presentacion Jornadas #womanlidertic

Video Presentacion Jornadas #womanlidertic

27 de novembre de 2015

Todo sobre #womanliderTIC

Video Conferencia Inaugural Hila Oren

Video Conferencia Inaugural Hila Oren

#womanlidertic

27 de novembre de 2015

Todo sobre #womanliderTIC

En col.laboració amb: